Julkkiskaksoset teettivät 50-tuntisia työviikkoja palkatta – joutuivat korvaamaan 140 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olsenin kaksosille vuonna 2012 harjoittelijana työskennellyt Shahista Lalani haastoi Mary-Katen ja Ashleyn vaatealan yrityksen Dualstarin oikeuteen. Lalani kertoi tehneensä 50 tunnin työviikkoja, joista hänelle ei oltu maksettu hänen ansaitsemaansa palkkaa.

Lalani vaatii saada ansaitsemansa harjoittelijan palkat viideltä kuukaudelta. Lalani hoiti vakituisten työntekijöiden kanssa samanlaisia ja yhtä vastuullisia tehtäviä todella huonoissa olosuhteissa. Oikeudenkäynnin aikana harjoittelijoita löytyi enemmänkin, ja korvauksia vaati lopulta 185 harjoittelijaa.

Nyt siskokset ovat Daily Mail -lehden mukaan suostuneet maksamaan 140.000 dollarin korvaukset harjoittelijoille, jotka olivat mukana tekemässä heidän The Row -nimistä vaatemallistoa. Korvaus saattaa kuulostaa suurelta, mutta harjoittelijoiden kesken jaettuna se on kuitenkin vain noin 750 dollaria aina yhtä harjoittelijaa kohden, mikä on melko pieni palkka 50-tuntisista viikoista.