Oletko allapäin? Kokeile näitä mielenkohottajia

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan ihmisen onnellisuus on usein asenteesta kiinni. Terve,mieliset ihmiset saavuttavat elämäänsä ylimääräistä hymyä positiivisella asenteellaan. Fiilikseen saa helposti makoisaa boostia esimerkiksi kävelylenkin avulla. Nyt on listattu myös muita vinkkejä, kuinka päivästä saa käännettyä hetkessä paremman.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta lähteä ulos kirmaamaan, katsele netistä upeita luontokuvia. Jo pelkästään maisemakuvien katsomisen on todettu auttavan ihmisen mielialan kohottamisessa. Negatiivisuutta voi poistaa myös kuuman suihkun, kylvyn tai saunan avulla.

Musiikinkuuntelulla on runsaasti hyötyvaikutuksia ihmisen hyvinvointiin. Energiavajeessa kannattaa keskittyä mukaansatempaavaan musiikkiin. Ihminen voi vaikuttaa mielialaansa pelkästään asentoa vaihtamalla. Istu ryhdikkäästi ja selkä suorassa. Naiset voivat pirskauttaa hajuvettä ja lisätä piristävää huulipunaa.

Alakulon iskiessä kannattaa toistaa myönteisellä sanomalla varustettua mantraa. Silloin voi livahtaa nettiin ja katsella söpöjä kissavideoita. Jaa niistä suloisin Facebook-seinälläsi. Mikäli olo ei ole vieläkään parempi, laadi lista kaikista rakastamistasi asioista, kuten se tunne, kun rankan työpäivän jälkeen pääset pujahtamaan saunanraikkaana puhtaiden lakanoiden väliin.

Lähde: PureWow