Suorassa säälähetyksessä yllättävä käänne – lapsi ilmestyi studioon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutis- ja säälähetysten juontajat joutuvat varautumaan siihen, että suorat lähetykset keskeytyvät toisinaan yllättävilläkin tavoilla. Taannoin Yhdysvalloissa esitetty säätiedotus sai yllättävän käänteen studioon ilmestyneen lapsen ansiosta.

WLBT-kanavan Patrick Ellis oli juontamassa säätiedotusta, kun yhtäkkiä studioon juoksi pieni Houston-niminen poika. Lapsi muun muassa esitti lintua ja ennusti Mississippin osavaltioon pieruja. Ellis ei voinut kuin nauraa yllättävälle tilanteelle.

Lopulta lapsi noudettiin pois tv-kameran edestä. AdWeek-sivuston mukaan WLBT-kanava lähettää paikallisista asianajajista kertovaa ohjelmaa, ja joskus kyseiset asianajajat ottavat lapsensa mukaan tv-studioon. Säätiedotuksen keskeyttänyt Houston oli yksi kyseisistä lapsista.