Tästä mallia! 80-vuotias kehonrakentajanainen niittää mainetta

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Esittelimme amerikkalaisen Ernestine Shepherdin ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten. Nainen oli tällöin 75-vuotias. Nyt 80 vuoden ikään ehtinyt kehonrakentaja hämmästyttää edelleen muita kuntosaliharjoittelijoita.

Rautaisessa kunnossa oleva Ernestine ”Ernie” Shepherd on paremmassa hapessa kuin moni puolta nuorempi salilla kävijä. Naisen mantra kertoo paljon hänen persoonallisuudestaan, sillä hänen asenteensa ohjenuoranaan on: ”Määrätietoisesti, omistautuneesti ja kurinalaisesti”. Ernie on palkittu maailman vanhimmaksi kehonrakentajanaiseksi.

Hänen treeniohjelmansa on suhteellisen yksinkertainen, sillä ikärouva juoksee joka aamu ja käy kolme kertaa viikossa salilla. Hänen ruokavalionsa on tasapainoinen yhdistelmä proteiineja ja hiilihydraatteja. Tikissä oleva rouva vakuuttaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kuntoilua terveenä pysyäkseen.

Determined, Dedicated and Disciplined to Be Fit

Ernestine Shepherd is 80 years old and she is in better shape than most people.#IWD2017 #WomensDay Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder

Publié par Voice of America – VOA sur mercredi 8 mars 2017