Nainen hemmottelee alligaattoria kuin pikkulasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniasta kotoisin oleva Angela Lance osti LillyGator-nimisen lemmikkieläimensä, kun se oli vasta kaksi ja puoli päivää vanha. Alligaattori on kasvanut vastakuoriutuneesta pienokaisesta liki 1,5-metriseksi matelijaksi.

Lemmikkieläimiä saatetaan hemmotella ja niitä voidaan nostaa ihmisten kanssa tasavertaisiksi perheenjäseniksi. 44-vuotiaan Angela Lancen alligaattori on todellinen prinsessamatelija säihkyvine tiaroineen ja suloisine mekkoineen. Se saa kaiken mitä vankeudessa ollessaan tarvitsee ja vielä enemmän. Barcroft TV:n mukaan LillyGator on maailman eniten hemmoteltu alligaattori.

Alligaattorimamman mukaan hänen lemmikkieläimensä ei ole koskaan purrut ketään. Alligaattori pääsee ulkoilemaan kaulapannassa ja hihnassa, mutta aiheuttaa hämmennystä ohikulkijoissa. Alligaattorin pitäminen lemmikkieläimenä ei ole kiellettyä hänen osavaltiossaan. Neljä vuotta täyttävä alligaattori jatkaa edelleen kasvuaan ja saattaa tulla jopa puolet isommaksi nykyisestä koostaan.