Pihvi- ja suihinottopäivä 14. maaliskuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

14. maaliskuuta juhlitaan kansainvälistä Pihvi- ja suihinottopäivää. Suosittua teemapäivää on juhlittu ympäri maailmaa jo vuosien ajan, kun sen viettäminen on levinnyt nopeasti. Teeman mukaisesti miesten tulisi saada päivän aikana pihviannos ja suuseksiä.

Female First ohjeisti taannoin teemapäivän jälkimmäiseen osaan sillä, että naisten tulee mielellään tuntea miehensä ennen teemaan liittyvien toimenpiteiden harjoittamista. Yksi tapa ei sovi kaikille, mutta ajan myötä parit oppivat keskinäiset niksinsä toisen tyydyttämiseen.

Kun nainen tuntee miehensä jokaisen nautinnon lähteen ja herkimmänkin kohdan, on häntä myös helpompi hyväillä. Perussääntönä naisille kuitenkin muistutettakoon legendaarinen vinkki: Ei hampaita.

Suomessa suihinottopäivä nousi taannoin otsikoihin, kun televisiojulkkis Jethro Rostedt toivotti Twitterissä ammattiliitto Pron johtajalle hyvää suihinottopäivää.