Yksinkertainen liike voi poistaa päänsärkysi – kokeile 15 sekunnin venytystä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Päänsärky on inhottava kaveri esimerkiksi työpäivän aikana iskiessään. Kallon kolotukseen saattaa olla monia syitä, mutta yksi yleisimmistä lienee jumissa olevat lihakset. Päänsärkyä voi lievittää yhdellä helpolla liikkeellä.

PureWow-sivusto on nyt vinkannut, kuinka päänsärystä voi päästä eroon 15 sekunnissa. Sen sijaan, että ottaisi jomotukseen heti lääkettä, kannattaa kokeilla niskojen venyttelyä. Päänsäryn voi parantaa nopeasti työpisteellä istuen.

Hengitä syvään ja pane silmät kiinni. Laske leuka lähelle rintaa ja pidä niska suorana. Aseta sen jälkeen kädet pään päälle ja paina kalloa hellävaraisesti alaspäin 15 sekunnin ajan. Kallonpohjanlihakset venyvät ja päänsärky voi poistua.