Hauska idea lasten synttärikutsuille – seteleitä ilmapallojen sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset rakastavat ilmapalloja. Esimerkiksi synttärikutsujen jälkeen ilmapalloilla saatetaan leikkiä viikkokausia juhlien jälkeen. Pienellä vinkillä ilmapalloista saa lasten mielestä vieläkin houkuttelevampia.

Quirky Momma -Facebook-sivusto esittelee nyt hauskan keinon tehdä ilmapalloista lahjoja synttärisankarille. Ilmapallojen sisään voi rullata setelin, jonka lahjansaaja saa käyttöönsä täyteen puhalletun pallon puhkaisemalla. Yksinkertainen idea on helppo toteuttaa ja samalla saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Juhlien koristelun ja monta lahjaa.

Ilmapallot kuuluvat karkeloihin. Ilmapallojen historia ulottuu vuosisatojen taakse, kun lapsiperheissä täytettiin ilmalla eläinten virtsarakkoja ja suolia. Nykyisin ilmapalloja on kaiken värisinä ja kokoisina.

Birthday Balloons Present Hack

This is so much fun!!Plus, even more crazy things you can mail –> http://kidsactivitiesblog.com/64163/unusual-things-mail

Publié par Quirky Momma sur dimanche 12 mars 2017