Kaivinkoneen piti kellua vedessä – kuljettaja pelastui täpärästi hukkumiselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on käytössä monenlaisia kelluvia kaivinkoneita, joista osa pysyy pinnalla paremmin kuin toiset. Nyt Turkissa on tapahtunut onnettomuus, jossa kelluvaksi väitetyn kaivinkoneen kuljettaja selvisi täpärästi hukkumiselta hänen työkoneensa kaaduttua yllättäen veteen ylösalaisin.

Turkin Akcakocassa Melenin alueella videolle tallentuneessa onnettomuudessa kaivinkone oli ruoppaamassa pohjaa, kun se menetti yllättäen tasapainonsa ja kallistua uhkaavasti. Kuljettaja Yilmaz Arican yritti turhaan saada tasapainotettua työkonetta ja vedettyä sitä maihin, kun virta kuljetti sitä kauemmaksi rannasta.

Lopulta Arican pääsi poistumaan ohjaamosta vain sekunteja ennen kaivinkoneen kaatumista. Hän joutui vielä kiipeilemään laitteen päällä tovin ennen kuin kaivinkone oli ylösalaisin. Mies saatiin lopulta pelastettua rannalle. Paikalla oli myös Akcakocan pormestari Cuneyt Yemenici, joka antaa videolla kommenttinsa tapahtuneesta heti tuoreeltaan.