Lapset ilmestyivät haastateltavan taakse – hittivideosta hulvaton parodia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BBC-kanavan haastattelu sai taannoin odottamattoman käänteen, kun Etelä-Korean asiantuntija Robert E. Kelley joutui omien lastensa photobombaamaksi suorassa lähetyksessä. Kesken BBC World News -uutisten Skype-haastattelun Kellyn taakse ilmestyi hänen kaksi lastaan, ja videosta tuli nopeasti viraalihitti.

Videolla lapsi ja vauva ilmestyvät huolettomasti Kellyn taakse melkoisella kolinalla. Huvittavan videosta teki myös se miten raivokkaasti lastenhoitaja ryntäsi huoneeseen ja haki lapset pois. Nyt koomikko ja juontaja Kevin on toisintanut tilanteen omien lastensa kanssa.

Kevin on julkaissut hänen Twitter-kanavallaan videon, jossa poika antaa puku päällä haastattelua etänä. Yllättäin pienempi poika ilmestyy tanssien huoneeseen. Tilanne muuttuu nopeasti vielä koomisemmaksi kun mies ilmestyy kunnon ryminällä huoneeseen ja nappaa pojan mukaansa.