Robot Wars -kilpailijalle nauretaan verkossa – suuttui hävittyään lapsille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Robot Wars -sarjassa kilpailevien tiimien rakentamat robotit laitetaan taistelemaan toisiaan vastaan areenalla. Robottien väliset kamppailut saavat joskus ihmiskilpailijoiden tunteet pintaan, kuten sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota kerännyt video paljastaa.

Taannoisessa Robot Warsin jaksossa toisistaan mittaa ottivat keski-ikäisistä miehistä koostuvan Behemoth-joukkueen ja pääasiassa lapsista koostuvan Cherub-joukkueen robotit. Koska taistelun voittaja ei selvinnyt areenalla, päätyivät tuomarit julistamaan Cherub-joukkueen voittajiksi.

Behemoth-joukkueen kapteeni Ant osoitti olevansa varsin huono häviäjä. Mies poistui saman tien paikalta kuultuaan häviöstä, mumisten jotain hapan ilme kasvoillaan.

Kohtaus lähti leviämään nopeasti verkossa Youtube-videon muodossa. Lapsille robottikilpailussa hävineen aikuisen miehen vihainen reaktio herätti arvatenkin runsaasti huvittuneisuutta Twitter-käyttäjien keskuudessa.