Ben Affleck on alkoholisti – kertoo hakeneensa apua ongelmaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Ben Affleck on tunnustanut julkisesti olevansa alkoholisti. Hän on hakenut toistuvasti apua ongelmaansa. Mies kertoo addiktiostaan avoimesti Facebookissa. Hollywood-tähti Ben Affleck kertoo suorittaneensa hoitojakson alkoholisminsa takia.

44-vuotias Batman-tähti haki apua ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Tähti repsahti uudestaan, mutta halusi hoitaa itsensä kuntoon lastensa takia.

– Haluan elää täysillä ja olla mahdollisimman hyvä isä. Haluan lasteni tietävän, että avun hakeminen ei ole häpeällistä. Haluan esimerkilläni antaa voimaa kaikille apua tarvitseville, Affleck kirjoittaa Facebookissa.

Ben Affleck on esittänyt supersankari Batmania Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad ja tulevassa Justice League -elokuvassa. Tähti on kuitenkin ilmaissut halukkuutensa jättäytyä pois seuraavasta roolista.

I have completed treatment for alcohol addiction; something I've dealt with in the past and will continue to confront. …

Publié par Ben Affleck sur mardi 14 mars 2017

Photo Credit: Claire Folger

Publié par Ben Affleck sur vendredi 26 septembre 2014