Mies torjui tyttöystävänsä pusukamerassa – naisen kosto oli näyttävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään välillä leviävän urheilutapahtumien pusukameroiden kuvaamia videoita varsinkin silloin, kun niissä tapahtuu jotakin odottamatonta. Välillä pusukameraan joutuneet eivät haluaisikaan suudella ja toisinaan niissä nähdään jopa kosintoja. Tällä kerralla videolla nähdään torjunta, joka johti yllättävään ratkaisuun.

Atlanta Hawks on julkaissut YouTube-kanavallaan pusukameran kuvaaman videon, jossa nähdään useita pusukameran kuvaan joutuneita pariskuntia. Videon loppupuolella nähdään nainen, jonka mies ei kuitenkaan suostu antamaan hänelle suukkoa. Nainen päättää ottaa ohjakset omiin käsiinsä ja suudella tuntematonta vierustoveria.

Pusukameran kuvatessa on kiusallista mikäli oma kumppani ei suostukaan kaikkien katsoessa suutelemaan. Tällä kerralla tyttöystävä päätti suudella onnekasta vierustoveria, minkä seurauksena poikaystävä suuttui ja poistui paikalta.