Humalainen työnsi kaksi elävää kalaa peräsuoleen – joutui leikkauspöydälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen mies oli tunkenut anukseensa kaksi elävää aasianmutakalaa. Hän oli nauttinut alkoholia. Kalat elivät miehen suolistossa vuorokauden ajan, kunnes hän hakeutui lääkäriin kovien kipujen vuoksi.

Daily Mail on uutisoinut kiinalaisen Huanqui-lehden julkaiseman raportin perusteella erikoisesta tapauksesta, jossa kiinalaismies oli tunkenut kaksi elävää kalaa peräaukostaan sisään. Aasianmutakalat olivat olleet 15 ja 10 senttimetriä pitkiä. Toinen kaloista oli raivannut tiensä miehen suolistoon saakka.

45-vuotias kiinalainen oli hakeutunut Jinanin yliopistollisen sairaalan ensiapuun vakavien vatsakipujen vuoksi. Miehellä oli myös korkea kuume ja matala verenpaine. Kalojen sijainti paikallistettiin radiografian avulla ja lääkärit suorittivat miehen hengen pelastavan leikkauksen. Mikäli mies olisi odottanut kauemmin, olisivat kalat saattaneet tuhota hänen sisäelimiään.