Playmate of the Year paljasti rantakuntonsa – ei juuri lisättävää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen mallikaunotar Jayde Nicole on loistanut viime vuosina poissaolollaan viihdelehtien sivuilla, mutta vielä viisi vuotta sitten hän oli yksi seuratuimmista kohukaunottarista. Jaydenin läpimurto tapahtui vuonna 2008, kun hän sai arvostetun Playmate of the Year -tittelin.

Jayde Nicole kuvattiin eilen vuosien tauon jälkeen rannalla Miami Beachilla. Pitkään lehtien palstoilta poissa ollut kaunotar osoitti olevansa edelleen upeassa rantakunnossa nauttiessaan rantaelämästä, auringosta ja ystäviensä seurasta bikineissä.

31-vuotias Jayde Nicole aloitti malliuransa jo kuusivuotiaana lapsena poseeraamalla mainoksissa. Varsinainen ura urkeni kuitenkin 15-vuotiaana, kun Jayde kiinnitettiin torontolaisen mallitoimiston listoille. Sittemmin hän on tehnyt varsin menestyksekästä malliuraa, mutta pysytellyt poissa kohuotsikoista. Playboy-lehden kuvien myötä hän tuli tammikuussa 2007 kuitenkin tunnetuksi ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash