Amber Rose ei häpeile kurvejaan – rinnat saivat kyytiä videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kurvikas mallikaunotar Amber Rose tunnetaan naisten oikeuksien puolustajana. Hän ei häpeile vartalonsa esittelemistä, ja nainen nähdään usein uhkeita muotojaan korostavissa asuissa. Tällä kerralla nainen nähdään hyvin paljastavalla videolla, jonka nainen on itse kuvannut.

Instagramissa on voinut nähdä parin viikon aikana laajalle levinneitä mainosvideoita, joissa esitellään uusia olkaimettomia rintaliivejä. Nyt myös Amber Rose on kuvannut vaikuttavan rintavarustuksensa kera samanlaisen videon, jossa hän esittelee miten kyseisiä liivejä käytetään.

Sneaky Vaunt -nimiset liivit ovat rintoihin kiinnittyvät kupit, joissa on keskellä nyöritys, josta vetämällä rinnat saadaan puristettua näyttävästi yhteen. Amber Rose esittelee videolla miten liivit hänen rintojensa kohdalla toimivat. Rose pyörittelee rintojaan ja esittelee iloisesti hankkimiaan Sneaky Vaunt -liivejä.