Kanada julkaisee oman kondomimalliston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kondomin käyttö ehkäisyvälineenä on suosittua lähes koko maailmassa, mutta nyt Kanadassa aiotaan olla edelläkävijöitä niiden brändäämisessä. Markkinoilla on ollut jo vuosikausia erilaisia tyylikkäitä kondomeja, mutta nyt kanadalainen yhtiö tekee maailman ensimmäisen kansallisen kondomimalliston.

ONE Canada Condom Competition on kilpailu, johon ONE Condoms -yhtiö on kutsunut kansalaiset suunnittelemaan maalle omia kondomipakkauksia. Toistaiseksi osallistujat ovat tyylitelleet lukuisia Kanadaan ja sen kulttuuriin tavalla tai toisella liittyviä aiheita.

Kymmenen parhaan kondomin suunnittelijat voittavat kukin 10.000 dollarin lahjoituksen valitsemalleen kanadalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Lisäksi 150.000 kondomia lahjoitetaan eri järjestöille edistämään seksivalistusta.