Nintendon 8-bittiset Disney-klassikot tekevät paluun – mukana Chip ’n Dale ja Ducktales!

Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendo Entertainment System -konsolille julkistiin lukuisia lauantai-aamun piirrettyihin perustuvia videopelejä. Monet näistä olivat melko kehnoja, mutta Capcom-yhtiön Disney-piirrettyihin perustuvat pelit olivat koukuttavuutensa ja pelattavuutensa ansiosta toista maata.

Nyt 8-bittisen ajan perään haikailevia retropelaajia hemmotellaan, sillä Capcomin ja Dsineyn yhteistyönä syntyneet pelit ovat tekemässä paluuta. The Disney Afternoon Collection -kokoelma pitää sisällään pelit Ducktales, Darkwing Duck, Talespin ja Chip ’n Dale: Rescue Rangers.

Piirrossarjoihin perustuvista peleistä on tehty moderneille teräväpiirtolaitteille yhteensopivia, mutta niitä on mahdollista säätää erikseen retromman näköisiksi. Lisäksi peleissä on mukana lukuisia uusia ominaisuuksia. The Disney Afternoon Collection julkaistaan 18. Huhtikuuta PC:lle, Xbox Onelle ja Playstation 4 -konsolille.