Hugh Jackmanin raju rutiini ennen kuvauksia – näin saa lihakset näkyviin

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on ollut viime aikoina monissa elokuvarooleissa, joissa hänen on pitänyt olla todella hyvässä kunnossa fyysisesti. Sarjakuvaan perustuvaa Wolverine-hahmoa X-Men-elokuvassa ja Logan-elokuvassa esittänyt mies on joutunut todella laittamaan itsensä ja oman kehonsa koetukselle.

48-vuotias Hugh Jackman on kertonut Esquire-lehden mukaan, että ennen elokuvien kuvauksia hän treenasi paljon. Erityisen kovilla painoilla ja intensiivisesti mies treenasi viimeiset kolme kuukautta ennen kuvauksia päästäkseen parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Lihasten kasvattamisen jälkeen ne piti vielä saada näkyviin, minkä vuoksi miehen tuli kuivattaa kehonsa nesteistä.

Hugh Jackman on kertonut kuivattavansa kehonsa aina ennen kuvauksia samanlaisella rankalla metodilla, jota myös fitnesskisoihin osallistuvat tekevät. Mies alkaa muutamaa päivää ennen kuvauksia juomaan kymmenen litraa vettä päivässä. 36 tuntia ennen kuvauksia mies lopettaa kaiken nesteen juomisen.

Keho on ehtinyt tottumaan runsaaseen veden juomiseen, minkä vuoksi aineenvaihdunta käy vilkkaana ja miehen pitää jatkuvasti käydä vessassa. Kun veden juominen kuitenkin äkillisesti lopetetaan, keho kuivuu ja kaikki lihakset ja suonet tulevat näkyviin ihon liimautuessa lihaksiin kiinni nesteen poistumisen vuoksi.