Räppärin selkätatuointi on valmis – pysäyttävän upea tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen räppäri Wiz Khalifa on julkaissut urallaan peräti 13 albumia. Mies tunnetaan myös tatuointien suurena ystävänä. Nyt hänen julkaisemansa tatuointikuva kerää tykkäyksiä Facebookissa.

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Wiz Khalifa on tatuoinut koko selkänsä. Miehen selässä on valkohain ja oman nimensä lisäksi unisiepparin ja intiaanikylän kuvat. Khalifa kommentoi selkäkuvaansa, että toisinaan matka on kivulias – aivan kuten suurikokoisen tatuoinnin ottaminen.

Wiz Khalifalla on neljävuotias lapsi yhdessä malli Amber Rosen kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa reilun vuoden ennen kuin Rose jätti avioerohakemuksen. Wiz Khalifan oikea nimi on Cameron Jibril Thomaz.

Sometimes the journey is painful @bhens

Publié par Wiz Khalifa sur mardi 14 mars 2017