Taylor Swift perustaa musiikkipalvelun – nimeksi Swifties

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja Taylor Swift poisti kaiken musiikkinsa Spotifysta vuonna 2014. Nyt nainen aikoo perustaa oman suoratoistona netistä musiikkia soittavan sivuston, jonka nimeksi tulee Swifties. Siellä soitetaan ainakin Taylor Swiftin omaa musiikkia.

TMZ uutisoi Taylor Swiftin kyllästyneen sotimaan Spotifyn kanssa saatavistaan. Hän haluaa hallita itse oman musiikkinsa suoratoistoja ja aikoo siksi perustaa uuden musiikkipalvelun. Lisäksi nainen laajentaa musiikkibisnestä instrumenttien myymiseen ja musiikkikoulutukseen.

Taylor Swift ajautui Spotifyn kanssa kiistoihin muutama vuosi sitten. Fanit raivostuivat, kun kaikki naisen kappaleet poistettiin palvelusta samanaikaisesti. Jäljellä on enää muutama elokuvien soundtrackeilla esiintyvä laulu.

Thanks Houston ? And @versace_official for making this outfit situation ??? @gettyentertainment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on