Mies käveli oudosti – tullimiehet löysivät housuista jättiyllätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen rajan yli kuljetetaan päivittäin runsaasti huumeita, vaikka tulli ja rajavartiosto tekevät kovasti töitä salakuljettajien paljastamiseksi. Nyt Juan Carlos Galan Luperon on jäänyt kiinni, koska tullimiehet kiinnittivät huomiota hänen outoon kävelytyyliinsä.

Dominikaanisesta Tasavallasta John F. Kennedyn lentokentälle New Yorkiin lentänyt Luperon otettiin lentokentällä tarkempaan tarkastukseen. Pian paljastuikin, että miehellä oli jalassaan hieman jotain muutakin kuin vain housut. Siellä oli nimittäin jalkoihin kiinnitettynä noin viisi kiloa kokaiinia. Saaliin arvo katukaupassa olisi ollut noin 160.000 euroa.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen tapaus laatuaan lyhyen ajan sisällä, sillä myös Mayobanex Ruiz Gomez jäi kiinni vastaavanlaisesta yrityksestä salakuljettaa maahan kokaiinia. Nyt näyttää siis siltä, että salakuljetus housuissa voi alkaa lisääntyä. Molemmat miehet on vangittu ja he odottavat oikeudenkäyntiä.

Splash
Splash