Nainen kuvasi joogatemppua – sitten kävi huonosti

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on nykyään pullollaan inspiroivia kuvia ja videoita urheilullisista miehistä ja naisista, jotka ovat kadehdittavan hyvässä kunnossa. Kuvissa ja videoleikkeissä nähdään kuitenkin aina vain pieni pala kaunisteltua totuutta, joka ei välttämättä kerro kaikkea.

Nyt videolla nähdään nainen, joka nousee hyvin vaivattomasti käsilläseisontaan. Hän alkaa tasapainon löydyttyä taivuttamaan selkäänsä kaarelle ja kurkottamaan jalkaterillään päälakea kohti. Nainen onnistuu tempussaan siihen asti kun hänen pitää tulla asennosta alas. Nainen läsähtää suoraan kasvoilleen joogamattonsa päälle.

Monet fitness-tähdet ovat painottaneet, että useat kuvat otetaan vartalosta vain imartelevina hetkinä ja juuri treenin jälkeen kun lihakset ovat näkyvimmillään. Myös monista vaativista tempuista ja urheilusuorituksista jaetaan usein esimerkiksi Instagramissa lyhyet videot, joihin valikoituu tietenkin vain onnistuneimmat otokset.