Naisen työmatkalle yllätyskäänne – susi ilmestyi viereen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sudet pysyttelevät yleensä kaukana ihmisten lähettyviltä, mutta uusia reviirejä etsiessään susia voidaan kuitenkin välillä nähdä myös omakotitaloalueillakin. Talvisin susia voi nähdä päiväsaikaan jopa maanteillä, koska liikkuminen puhtaalla tiellä on niille paljon kevyempää kuin hangessa.

Nyt eräs nainen sai kokea todellisen yllätyksen ajaessaan töihin. Nainen huomasi tien reunassa juoksevan suden, joka ei väistänyt vaikka nainen ajoi sen vierelle autolla. Susi juoksi todella lujaa ja vilkuili välillä naisen suuntaan, mutta ei kuitenkaan perääntynyt metsään päin.

Nainen näki, että edessä päin juoksi vielä toinenkin susi. Hän päätti ottaa myös edellä juoksevan suden kiinni ja ajaa suden vierellä. Toinenkaan ei pelästynyt autoa vaan jatkoi määrätietoisesti matkaansa maantietä pitkin. Sudet voivat juosta noin 75 kilometrin tuntivauhtia, mikä käykin hyvin videolta ilmi koska auto ei näytä juuri hidastelevan susien vierellä.