Uskomaton ”kauneusniksi” videolle: Anna ampiaisen pistää huuliin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit ovat monien nuorten naisten tyyli-ikoneita, joiden asut, meikit ja hiustyylitkin kopioidaan aina viimeistä yksityiskohtaa myöten. Useammilla Kardashianien sisaruksilla on huulissa täyteaineita, joiden ottamiseen eräs mies on esitellyt nyt toimivan vaihtoehdon.

ThaRivas-nimeä käyttävä mies oli mennyt etsimään autonsa avaimia kun kaksi ampiaista oli yllättäin hyökännyt miehen kimppuun. Kumpikin ampiainen oli osunut miehen huulten kohdalle ja pistänyt häntä ylähuulen kummallekin puolelle.

Pistosten seurauksena miehen ylähuuli oli alkanut paisumaan. Videolla nähdään, että huuli on paisunut jo todella näyttäväksi ja isoksi. Mies vihjaakin nyt Kardashianin siskoksille, että heidän ei kannattaisi enää maksaa huulitäyteaineista vaan etsiä ampiainen ja saada suuret huulet ilmaiseksi.

Credit: ThaRivas

Publié par The Aardvark sur lundi 21 novembre 2016