Popkaunotar Ashantin kaula-aukko ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten männävuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi neito tiedetään räppäri Nellyn entiseksi tyttöystäväksi.

Nyt Ashanti on kuvattu hänen vieraillessaan Moskovassa, Venäjällä. BraVo Awards -palkintogaalassa poptähti näyttäytyi upeassa ruskeassa iltapuvussa, jonka kaula-aukko takasi huomion saamisen.

36-vuotias Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.

Splash
Splash
Splash
Splash