Cheekin yökerho Skohan Helsinki avaa ovensa – sisältää X-kutsuvierasklubin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että räppäri Cheek ja Blockfestin tuottaja Kalle Kallonen ovat perustamassa Helsinkiin uutta yökerhoa yhdessä ravintolayhtiö Restamaxin kanssa. Nyt Makkaratalossa sijaitsevan paikan nimi on julkistettu, ja se on Skohan Helsinki.

Nimi viittaa paikalla aiemmin sijainneeseen, vuonna 1965 purettuun uusrenessanssityyliseen Skohan taloon. Yökerho sijaitsee City-Centerin kolmannessa kerroksessa. Tilat on uusittu täydellisesti peräti kaksi miljoonaa euroa maksaneessa remontissa.

Yökerho on avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 22.00 – 04.00. Ikäraja on keskiviikosta perjantaihin 22 vuotta ja lauantaisin 24 vuotta. Avajaisviikonloppuna musiikkia soittavat Dj Mista S, Dj Luoma, D.R.E.A.M., Dj Taste, Hoodwatch, Dj Ewok ja Dj Vicky.

Yökerhossa on 1.000 asiakaspaikkaa ja kolme erillistä tilaa. Yksi niistä on eksklusiivinen kutsuvierasklubi X, joka toimii vieraslistaperiaatteella. Lisäksi ympäri vuoden palvelee myös lämmitetty terassi, jossa on satoja asiakaspaikkoja. Terassin kohti Rautatientoria kurottavan katoksen on suunnitellut muotoilija Stefan Lindfors.