Uusi näyttävä meikkitrendi leviää – luomiin tehdään nyt kruunu

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen on hauskaa ja luovaa puuhaa, jota ei kannata ottaa liian vakavasti. Monet meikkaavat päivittäin samalla tavalla ja tietävät täysin millaisesta meikkityylistä pitävät, mutta osa haluaa jatkuvasti kokeilla uusimpia ja hulluimpia trendejä.

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa ja meikkiblogeissa leviää uusi meikkitrendi, jossa yläluomiin maalataan näyttävät kruunut. Koko luomelle levitetään ensin tummempaa sävyä, minkä jälkeen kruunun malli maalataan meikkivoiteella ja pensselillä yläluomelle.

Meikkivoiteella tehty kruunu täytetään tämän jälkeen esimerkiksi jollakin glitterillä tai huhtavalla luomivärillä. Kruunu viimeistellään vielä liimamalla strasseja timanteiksi kruunun kärkien huipuille, minkä jälkeen tyyli on vielä näyttäviä irtoripsiä vaille valmis.

I tried the crown eyeshadow trend that's been going around. ?? I'll post more photos tomorrow with product details! ??

A post shared by Felicity Hope (@makeupbyfelicityyy) on