Shokkiero! Mel B hakee avioeroa Belafontesta – 10 vuoden avioliitto karilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent tuomaristopaneelista tunnetuksi tullut laulajatar Mel B on hakenut eroa hänen miehestään Stephen Belafontesta. Mel B ja Belafonte olivat naimisissa kymmenen vuotta, mutta nyt heidän liittonsa on tullut päätökseen.

41-vuotias Mel B toimitti avioerohakemuksensa Daily Mail -sivuston mukaan maanantaina sovittelemattomien erimielisyyksien vuoksi. Pari meni vuonna 2007 Las Vegasissa naimisiin, minkä jälkeen he uusivat romanttisesti Egyptissä valansa jo vuotta myöhemmini. Sittemmin suhdetta on varjostanut aina aika ajoin huhut Belafonten väkivaltaisuudesta laulajaa kohtaan.

Laulajattarella on ennestään kaksi lasta, mutta Belafonten kanssa hänellä on vielä yksi yhteinen viisivuotias tytär Madison. Nainen oli kirjannut avioerohakemuksessa, että he hakevat lapselle eron myötä myös yhteishuoltajuutta.