Opettaja teki oppilaalle jäynän – legendaarinen vesipullotemppu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo pitkään kiertänyt hauska pila, jonka moni on ovelasti toistanut omalle perheelleen tai kumppanilleen. Pilassa taikuriksi ryhtynyt alkaa esittämään tekevänsä taikatemppua vesipullon ja kolikon kanssa, mutta lopulta taikatemppua sivusta seuraava ystävä saakin vesipullon vedet kasvoilleen kurkistaessaan pulloon.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun opettaja päättää toistaa taikatempun luokan edessä. Yksi oppilaista on kuvannut videolle kun opettaja on aloittanut tempun tekemisen tavanomaiseen tapaan. Opettaja asettaa kolikon pullon alle ja peittelee vesipullon liinalla. Tämän jälkeen yksi oppilaista saa luvan tulla huiskuttamaan käsillään hieman taikaa pulloa kohti.

Taikasanojen jälkeen opettaja ottaa pullon päältä liinan pois ja huomaa ilokseen, että kolikko on todella kulkeutunut taianomaisesti pullon sisälle. Hän pyytää yhtä oppilasta tarkistamaan asian kurkistamalla pullon sisälle, jolloin opettaja purskauttaa pullosta vedet pojan naamalle.