Mies erosi tyttöystävästään – naapurin lohdutuksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs mies oli eronnut tyttöystävästään hieman ennen joulua. He olivat asuneet yhdessä, joten mies oli eron jälkeen suostunut auttamaan tyttöystäväänsä muutossa. Naapuri oli nähnyt kun mies oli muuttanut tyttöystäväänsä ulos asunnosta, ja päättänyt tarjota hänelle apuaan.

Mies oli saanut tyttöystävän lähtemisen jälkeen postiluukusta kirjeen ja rahaa. Kirjeessä naapuri kertoi nähneensä ikkunasta tilanteen kun mies oli auttanut naista muutossa. Naapuri oli pahoitellut eroa, minkä jälkeen hän lohdutti miestä toteamalla, että meressä on vielä paljon kaloja.

Kirsikkana kakun päällä naapuri oli lähettänyt kirjeen mukana vielä 50 dollarin setelin juuri eronneelle. Hän kehottaa kirjeessä miestä rikkomaan rahan yhden dollarin seteleiksi ja suuntaamaan strippiklubille, jossa hänellä olisi sitten mukavasti tuhlattavaa eroottisiin tanssijoihin.

Bro code