Ryan Gosling nauroi Oscar-skandaalille: ”Kuvittelin, että jotain pahaa on tapahtunut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaalassa nähtiin taannoin poikkeuksellinen skandaali, kun Parhaan elokuvan palkinnon voittajaksi julistettiin ensin väärä elokuva. Oikea voittaja selvisi, kun voittajaksi julistettu ryhmä oli jo pitämässä kiitospuhettaan. Skandaalin syyksi paljastui lopulta väärä kirjekuori. Kirjekuorista ja niiden jakamisesta vastasi kansainvälinen talousalan yritys ja sen henkilökunta.

Nyt tarkkasilmäiset fanit ovat ihmetelleet, että minkä vuoksi Ryan Gosling oli purskahtanut lavalla nauruun kun hän oli kuullut, että hänen tähdittämänsä elokuva ei voittanutkaan. Gosling on nyt BuzzFeed-sivuston mukaan selittänyt, että kyse oli helpotuksesta.

Mies kertoi ihmetelleensä mikä oli pielessä, kun ihmiset alkoivat lavalla vakavoitumaan, yleisön kasvoilla näkyi paniikinomaisia ilmeitä ja lavalle riensi ihmisiä kuulokkeet päässään. Gosling ajatteli heti pahinta ja kuvitteli, että joku on loukkaantunut tai saanut vakavan sairaskohtauksen. Kun hän kuuli lavalla, että voittaja olikin vain ilmoitettu väärin, hän oli niin helpottunut, että alkoi nauramaan.