9-vuotias joutui kotiarestiin – pakkasi tavaransa ja oli muuttaa pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhempien käyttämä tunnettu rangaistus väärin tekevien tai huonosti käyttäytyvien lasten suhteen on kotiaresti. Lapsille ystävät ovat tärkeitä, minkä vuoksi kotiarestissa oleminen voi tuntua erityisen raskaalta. Kotiaresti otti ainakin hyvin koville erään yhdeksänvuotiaan tytön mielestä.

Nicole on julkaissut hänen Twitter-kanavallaan ruutukaappaukset surkuhupaisasta tekstiviestikeskustelusta, jonka hän oli käynyt hänen yhdeksänvuotiaan pikkusiskonsa kanssa. Pikkusisko oli joutunut kotiarestiin yhden päivän ajaksi ja hän oli asian suhteen melko dramaattinen. Tyttö oli pakannut tavaroitaan pieniin reppuihin ja uhkasi muuttavansa pois.

Pikkutyttö ilmoitti isosiskolleen, että hän ei ole tyhmä ja aikoo heti karata kotoa kunhan saa kaikki tavaransa pakattua. Isosisko yritti rauhoitella pikkuista, mutta hän oli jo päätöksensä tehnyt. Hänen elämässään tärkeimpiä asioita olivat tytön mukaan iPhone, ystävät ja tuleva uusi koti, joka sijaitsisi maapallolla.

Twitter
Twitter