Adelen konsertin ilmaa myytiin nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikkojen ja muiden tähtien suurimmat fanit ovat tunnetusti valmiita maksamaan suuriakin rahoja saadakseen kokoelmiinsa mitä erilaisempia idoliinsa liittyviä tuotteita. Joskus fanikrääsän myynti menee kuitenkin puhtaasti naurettavuuksiin saakka.

Ebay-verkkohuutokauppaan ilmestyi taannoin myyntiin pussillinen ilmaa. Sen väitettiin olevan peräisin taannoin Australian Adelaidessa järjestetystä Adelen konsertista. Tuote on sittemmin vedetty pois myynnistä verkkokaupasta.

Mashable-sivuston mukaan ilmaa sisältäneestä pussista tarjotut summat ehtivät kohota jo yli 140 euroon. Huutokauppaan on sittemmin ilmaantunut lukuisia muita muovipusseja, joiden väitetään sisältävän Adelen keikoilta peräisin olevaa ilmaa. Kuten alkuperäisessä tuotteessa, on ilman alkuperää tietenkin mahdotonta todistaa aidoksi.