Vanderpump Rules -tähti erosi – löysi heti rinnalleen uuden komistuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Hero-televisiokanava on esittänyt jo pitkään Vanderpump Rules -televisiosarjaa. Päivittäin nähtävissä jaksoissa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää.

Sarjan kaikissa tuotantokausissa nähty Scheana Shay erosi aviomiehestään Mike Shaysta viime vuoden joulukuussa. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kaunotar on löytänyt rinnalleen jo uuden komistuksen varmistaessaan deittailuhuhut itse julkaisemallaan yhteiskuvalla.

Scheana Shay julkaisi hänen Instagram-kanavallaan yhteiskuvan hänestä ja näyttelijä Robert Vallettasta. Kuvan yhteyteen kaunotar oli laittanut kuvatekstiksi sydämen. Tämän lisäksi Robert itse oli julkaissut myös samasta tilanteesta kuvan, jossa nähdään, että tuore pari oli ollut viettämässä aikaa naisen ystäväpariskunnan Tom Sandovalin ja Ariana Madixin kanssa.

? @robsvalletta #ItsMorphinTime

A post shared by Scheana Marie (@scheanamarie) on