Tulikuumaa taidetta! Teokset syntyvät ruudin palaessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Danny Shervin on mies, joka luo taidetta ruudin avulla. Hän asettelee nopeasti palavan aineen haluamaansa muotoon ja sytyttää lopulta kuvan ilmiliekkeihin. Mies esittelee tekniikkaansa uudella time lapse -videolla.

Paint with Gunpowder -sivustolla pääsee kurkistamaan ruutimaalari Danny Shervinin teoksiin ja työskentelymenetelmiin. Sarvipäistä hahmoa esittävä Marco Polo -teos on syntynyt huolellisen ruudin asettelun tuloksena. Teoksen valmistaminen on kestänyt noin 19 tuntia.

Shervin asettelee kanvaasille ruudin ja varsinainen teos syntyy vasta materiaalin palaessa. Palojäljet luovat lopullisen teoksen. Mies innostui tekniikasta collegessa, ja on sittemmin tehnyt tulikuumia taulujaan ammattikseen.

Marco Polo Full Timelapse

Title: Marco Polo Medium: Gunpowder on CanvasSize: 48"x24"Timelapse: Approximately 19 hours

Publié par Paint With Gunpowder sur samedi 11 mars 2017