Blogikaunotar Chiara Ferragni räppärin kanssa rannalla – silmänruokaa monille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Forbes-talouslehti on listannut jo vuosikymmenien ajan maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä siinä missä monet muutkin laatulehdet. Maailman vaikutusvaltaisimpien alle 30-vuotiaiden listalla jyräävät lähes poikkeuksetta erityisesti poptähdet ja näyttelijät, mutta viime vuonna mukaan mahtui myös Chiara Ferragni.

Tällä viikolla Chiara Ferragni kuvattiin Miamissa, jossa hän vietti vauhdikasta vapaapäiväänsä yhdessä italialaisen räppäri Federico ”Fedez3” Leonardon kanssa.

Maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten aikuisten listalle rankatun 28-vuotiaan italialaisen muotibloggari Chiara Ferragni kirjoituksia seuraavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Nykyisin blogit ja sosiaalinen media ovat merkittäviä vaikuttajia ostopäätösten tekemisessä, joten Ferragni on noussut on saanut merkittävää maailmanlaajuista vaikutusvaltaa nuoriin aikuisiin ja heidän tekemiin ostopäätöksiinsä.

Splash
Splash
Splash