Elokuvatähti paljasti: Näin iltameikki onnistuu 5 minuutissa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Drew Barrymore hehkuu aina luonnollisen kauniina ja tyylikkäänä punaisella matolla. Barrymore kuitenkin taitaa myös näyttävän ja hieman tummemmankin iltameikin, jonka hän onnistuu muuttamaan päivämeikistä vain muutamissa minuuteissa.

42-vuotias Drew Barrymore on näyttänyt InStyle-sivuston kuvaamassa videossa miten hän muuttaa oman tyylinsä nopeasti päivämeikistä iltaan. Barrymore loihtii tummemman iltameikin hänen päivämeikkinsä päälle vain viiden minuutin kuluessa, minkä vuoksi onkin tärkeää, että jokainen tuote on helposti levittyvä ja monikäyttöinen.

Barrymore levittää luomilleen ruskeaa luomiväriä, jota hän kerrostaa sormensa avulla niin kauan, että haluttu tummuus on saavutettu. Sen jälkeen nainen lisää hohtopuuteria kasvojen korkeimpiin kohtiin ja lisää näyttävyyttä tummalla huulipunalla.