Kaverukset esittivät voimamiehiä televisiossa – meni juontajilta läpi

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joe Pickett ja Nick Prueher tunnetaan nykyään televisiossakin esiintyneenä voimakaksikkona. Miehet kulkevat nimillä Chop ja Steele, jotka antavat heistä sellaisen kuvan, että miehet ovat pelkkää rautaa ja terästä. Kyseessä on kuitenkin miesten luoma parodia, johon moni on kuitenkin uskonut tosissaan.

Chop ja Steele olivat päättäneet ottaa asiakseen päästä aamuohjelmiin vieraaksi esittämään heidän keksimiään voimaliikkeitä. Koomikkokaksikko sai lopulta kutsun jopa kolmeen amuohjelmaan, jotka olivat täysin siinä uskossa, että kyseessä on oikea voimamieskaksikko. Ohjelmien juontajat luulivat, että studioon saapuvat vieraat esittelevät aitoja voimailuliikkeitä, joita jokainen katsoja voi kotonaan tehdä.

Juontajat esittelivät miehet tosissaan ja haastattelivat heitä. Esitykset alkoivat kuitenkin loppua kohden mennä melko koomisiksi, koska miesten fysiikasta ja heidän esittämistään liikkeistä alkoi nopeasti käymään ilmi, että miehet eivät todellakaan ole voimamiehiä.