Kyllästyttävätkö suklaamunat? Tässä taatusti erilainen pääsiäismuna

Ruoka · Tim Isokivi

Pääsäisen lähestyessä kauppojen hyllyt alkavat täyttyä jälleen erilaisista suklaamunista. Makean sijaan enemmän suolaisten herkkujen perään oleville on kuitenkin kehitelty nyt aivan toisenlainen pääsiäismuna.

Ruokabloggaaja Annem Hobson on ryhtynyt yhteistyöhön artisaanijuustoja valmistavan Wildes Cheese -yhtiön kanssa. Tuloksena syntyi Cheester Egg, kokonaan juustosta valmistettu pääsiäismuna. Juustomunaa kuvaillaan So Wrong It’s Nom -blogissa kovaksi ja melko mureaksi, mutta silti tekstuuriltaan kermaiseksi.

Kyseessä ei ole Hobsonin ensimmäinen juustoinen juhlapäivän herkku. Hän on aikaisemmin luonut myös joulukalenterin, jonka luukkujen takaa paljatui suklaan sijaan juustoja. Käsin tehty, 260 gramman painoinen juustomuna maksaa Iso-Britanniassa 14.99 puntaa, eli noin 13.90 euroa.

 

INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/BR0lMszB8t_/