Pariskunnilta kysyttiin erikseen: ”Suostuisitko kolmen kimppaan?”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa nykyään hyvin avoimia. Fantasioista puhutaan enemmän eikä tabuja seksin suhteen enää olekaan samalla tavalla kuin joskus aiemmin. Nyt pariskunnat laitettiin kiperän kysymyksen eteen, kun heidän tuli vastata kolmen kimppaa koskeviin kysymyksiin.

WatchCut Video on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään eri-ikäisiä pariskuntia. Pariskuntien osapuolet erotettiin toisistaan kuvaamisen ajaksi niin, että he eivät päässeet kuulemaan mitä toinen vastasi haastattelijan kysymyksiin. Sitten haastattelija esitti ensimmäisen kiperän kysymyksen: ”Suostuisitko kolmen kimppaan kumppanisi ja jonkun kolmannen osapuolen kanssa?”.

Osa pariskunnista vastasi heti suoraan, että he olisivat liian mustasukkaisia jakaakseen kumppaninsa. Osa oli kuitenkin alkanut vähitellen harkitsemaan sitä tai kertoi olevansa siihen suostuvainen mikäli kumppani niin toivoisi. Kaksi pariskuntaa oli kokeillut jo kolmen kimppaa, mutta heidän mielestään se oli ollut hyvin kiusallista.