Pieni koira ostoksilla – valitsi tietenkin suurimman lelun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät yleensä muuten pidä kaupoissa pyörimisestä ja ostoksilla olemisesta, mutta lelukaupoissa heidänkin silmänsä kuitenkin kirkastuvat. Nyt videolla nähdään yksi pikkukoira, joka käyttäytyy lelukaupassa aivan samalla tavalla kuin lapset.

Omistajiensa kanssa Floridan Daytona Beachilla asuva Lucy-niminen pikkukoira pääsee välillä kauppaan mukaan. Lucy tietää kauppaan sisään astuessaan, että se saa valita itselleen lelun. Lucy nuuhkii leluja aikansa aina ennen kuin sopiva löytyy.

Videolla nähdään miten Lucy löytää itselleen niin suuren pehmolelun, että koira onnistuu vain juuri ja juuri kantamaan lelun tiskille. Lucy ei ole malttaa odottaa, että lelu maksetaan vaan vinkuu ja yrittää kurkotella tiskille. Kun maksu on hoidettu, Lucy saa viimeinkin suuhunsa ison pehmolelun, jonka se kantaa hyvin ylpeästi suussaan ulos liikkeestä.