Elton John täytti 70 vuotta – julkaisi harvinaisen kuvan pojistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumuusikko Elton John täytti viikonloppuna 70 vuotta. Mies on kertonut medialle suunnittelevansa eläkkeelle siirtymistä, jotta saisi viettää mahdollisimman paljon aikaansa kahden poikansa kanssa.

Elton John julkaisi Instagramissa harvinaisen perhekuvan syntymäpäivänsä kunniaksi. Pianistin kainalossa on kaksi hänen poikaansa, Zachary ja Elijah. Muusikko kasvattaa poikia yhdessä aviomiehensä David Furnishin kanssa.

Pariskunnan pojat ovat parhaassa leikki-iässä. Elton John on myynyt vuosien varrella yli 250 miljoonaa levyä, ja hänet tunnetaan muun muassa Candle in the Wind ja Your Song -kappaleista. Muusikon mukaan kiertueet luovat esiintyvälle taiteilijalle liikaa poissaoloja ja hän haluaa panostaa jatkossa enemmän perhe-elämään.

Birthday bliss @davidfurnish #HappyBirthdayElton

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on