Teini photoshoppasi kaverin pois kuvasta – aloitti sometrendin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-iässä ystävät ovat hyvin tärkeitä, mutta erilaisten suhdesotkujen vuoksi kaveripiirit voivat kuitenkin muuttua lyhyenkin ajan sisällä hyvin paljon. Nyt eräs tyttö onnistui aloittamaan hulvattoman ja tökerön valokuvatrendin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvan, josta hän oli muokannut kaverinsa pois.

Serena Caballero julkaisi Twitterissä kuvaparin, jonka toisessa kuvassa hän oli ystävänsä kanssa ja toisessa kuvassa yksin. Caballero kertoi, että tällä tavalla kaverisuhteen päätyttyä entisen ystävän pystyy muokkaamaan kuvasta pois mikäli pitää kuvaa kuitenkin itsestä onnistuneena otoksena.

Caballeron kuvasta tuli Twitterissä heti hitti ja se sai nopeasti yli 16.000 jakoa. Sen jälkeen myös muut ovat alkaneet julkaisemaan kuvia, joista he ovat muokanneet hyvin näkyvästi pois esimerkiksi entiset kaverinsa tai poika- ja tyttöystävät.