Kyläläiset leikkasivat pytonkäärmeen auki – kadonnut mies löytyi vatsasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurikokoisten käärmeiden tiedetään syöneen pieniä lapsia ja jopa vuohia, mutta nyt Indonesiassa on paljastunut tapaus, jossa pytonkäärme metsästi ja söi aikuisen miehen. 25-vuotias Akbar Salubiro katosi kotonaan mystisesti, ja seuraavana päivänä talon takapihalta löytyi suurikokoinen käärme, jonka vatsa pullotti poikkeuksellisella tavalla.

Kyläläiset saivat surmattua peräti seitsemänmetrisen käärmeen, kun ryhtyivät epäilemään sen liittyvän jotenkin ystävänsä katoamiseen. Käärmeen vatsassa oli nimittäin selvästi nähtävissä kenkinen muodot.

Surmaamisen jälkeen pytonkäärmeen vatsa leikattiin auki metsästysveitsellä, ja sen sisältä paljastui kadonneen miehen eloton ruumis. Käärme oli ensin kuristanut miehen ja sen jälkeen nielaissut hänet kokonaisena.

Länsi-Sulawesilla tallennettu tapaus oli traaginen, koska miehen pelastamiseksi ei luonnollisestikaan ollut enää mitään tehtävissä. Salubiron vaimo oli tapahtumahetkellä matkoilla, ja hän sai tietää aviomiehensä järkyttävästä kohtalosta paikallisten uutisten välityksellä.