Ruotsalainen hotelliketju tarjoaa avioerotakuun – eroaville rahat takaisin

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Ruotsalainen hotelliketju The Countryside Hotels on ottanut käyttöön niin sanotun avioerotakuun, jossa hotelliketju maksaa pariskunnalle majoitukseen käytetyt rahat takaisin, mikäli pariskunta eroaa vuoden sisällä ketjun hotellissa majoittumisesta.

Hotelliketjun mukaan tarkoituksena on rohkaista aviopareja lähtemään viettämään romanttisia minilomaa hotelleihin ja samalla hoitamaan mahdollisesti jo rakoilevaa ihmissuhdettaan paremmaksi.

Hotellinjohtaja Petra Fagrell Janssonin mukaan jokainen tarvitsee joskus taukoa arkeensa. Hotellissa yöpymisen jälkeen vuoden sisään eroaville pariskunnille palautetaan rahat korkeintaan kahden yön osalta, NWT kertoi Splash Newsin mukaan.

Splash
Splash
Splash