George Michael haudattiin – kuukausien piinaava odotus päättyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti George Michael kuoli viime jouluna kotonaan Englannissa. Poptähden hautajaiset viivästyivät kuitenkin useilla kuukausilla, koska tähden kuolemaan liittyi niin paljon selvittämättömiä asioita. Nyt George Michael on viimein saatettu viimeiseen leposijaansa.

Poptähti haudattiin eilen keskiviikkona Highgaten hautausmaalle Lontoossa. Häntä olivat saattamassa viimeiselle matkalle poikaystävä Fadi Fawaz ja useita perheenjäseniä.

George Michaelin kuolemaan epäiltiin aiemmin liittyvän päihteitä, mutta todellisen kuolinsyyn selvitessä kävi ilmi, että näin ei ollut. Laulajan kuolinsyitä tutkinut asiantuntija varmisti, että tähti kuoli luonnollisista syistä.

Poptähden yhdeksi kuolinsyyksi todettiin rasvamaksa, joka voi johtua alkoholin käyttämisestä tai esimerkiksi diabeteksesta. Miehellä oli myös sydänlihassairaus ja sydänlihastulehdus, jotka olivat ilmeisesti aiheuttaneet lopulta miehen sydämen pysähtymisen.

Splash
Splash
Splash
Splash