Loppuunmyyty Parasta Ennen! -risteily lähdössä – tässä tunnelmat lähdöstä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun dancemusiikkiin keskittynyt radio-ohjelma Parasta Ennen! päättyi joulukuussa näyttävästi kymmenen vuoden uran jälkeen. Ohjelman bileristeily nähdään kuitenkin vielä kerran Itämeren aalloilla. Tänään käynnistyvä risteily on ennakkoon loppuunmyyty. Katso tästä alta artistitunnelmat laivan lähdöstä.

Waldo's People Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Waldo’s People Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara

Parasta Ennen! -ohjelman isäntä Matti Airaksinen luotsaa tänään tuhannet juhlijat aalloille, kun laivan lukuisissa ravintoloissa, klubeilla ja päälavalla esiintyy suuri joukko artisteja ja DJ-tähtiä. Loppuunmyydyllä risteilyllä esiintymässä nähdään muun muassa Reel 2 Real ja Mad Stuntman, Basic Element, Movetron ja Beats & Styles sekä DJ-tähdet Matti Airaksinen, Orion, Jocka, K-System, Sampl, Proteus, Meke, Neon, Harald, Ice K, Uninen, Jusu Lounela ja Juissi.