Suomalainen Slush-tapahtuma villitsee Tokiossa – kuvat paikan päältä!

Digi Matkailu · Stara.fi

Suomessa suurmenestykseksi teknologia-alalla noussut Slush-tapahtuma laajentui taannoin Suomessa musiikin saralle, mutta tapahtuma on levittäytynyt myös maailmalle. Parhaillaan Slush Tokyo on käynnissä Japanissa jo toista kertaa, jossa tapahtuma on parhaillaan käynnissä.

Eilen alkaneessa ja tänään päättyvässä Slushissa esitellään tuttuun tapaan paljon uutuuksia, joista kuvissa nähdään nyt esimerkiksi kenkävalmistaja Orphen älykengät. Stara julkaisee nyt kuvia tapahtumasta.

Viime vuoden toukokuussa järjestetyssä ensimmäisessä Slush Tokyossa vieraili noin 4.000 ihmistä. Helsingin ja Tokion lisäksi Slush on tähän mennessä laajentanut toimintaansa Shanghaihin, Pekingiin ja Singaporeen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash