American Idol -ohjelma peruttu Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään tänä vuonna Idols-ohjelma pitkän tauon jälkeen, mutta Yhdysvalloissa tilanne on toinen. Siellä American Idol on peruttu riitojen vuoksi. Asiasta uutisoineen TMZ-viihdelehden mukaan ohjelmaa ei nähdä Yhdysvalloissa tällä tietoa ainakaan vielä vuonna 2018.

Televisiokanavista NBC ja FOX ovat ilmoittaneet olevansa valmiita ottamaan ohjelman vuodelle 2018, mutta ne eivät tällä tietoa saa sitä ohjelmistoonsa. Syynä on ohjelman oikeuksien omistajien, Fremantlen ja Coren, väliset erimielisyydet, joiden vuoksi neuvottelut ohjelman jatkosta ovat kariutuneet.

NBC esittää myös samankaltaisia The Voice ja America’s Got Talent -ohjelmia. Fremantle omistaa oikeudet America’s Got Talentiin ja painosti TMZ:n mukaan Corea hyväksymään NBC-yhtiön tarjouksen. Coren mukaan Fremantlen omistajilla oli kuitenkin eturistiriita, koska se tuottaa samalle kanavalle myös kilpailevaa ohjelmaa.